Firmagaver, Reklameartikler & Profilbeklædning

Reklameartikler til dine reklamekampagner? IGO-POST er din erfarne partner!

Leder du efter firmagaver, reklameartikler, profilbeklædning eller give-aways? Så er du hos IGO-POST kommet til det rette sted. Med næsten 70 års erfaring og afdelinger i hele Europa er IGO-POST førende i markedet, når det kommer til reklameartikler og firmagaver med tryk. IGO-POST ved som ingen anden, hvor rart det er at give. Ved at give en reklamegave sætter du fokus på din kunde, medarbejder og gæst, men også på dig selv og din organisation. IGO-POST vil gerne dele sine erfaringer med at give med dig.

Reklameartikler: Et udvalg på mere end 1.600 artikler

IGO-POST er: En partner med erfaring, et udvalg på over 1.600 firmagaver og reklameartikler til konkurrencedygtige priser, hurtig levering, one-stop-shopping og professionelle reklamegaver i høj kvalitet. IGO-POST er kendt for kvalitet, når det blandt andet drejer sig om kuglepenne med logo og usb-stik med logo. Det hele laves med de mest avancerede trykmaskiner.

Reklamegaver? Oplev styrken ved at give!

Hvad enten det drejer sig om T-shirts med tryk, firmagaver eller reklameartikler, hos IGO-POST er næsten alt muligt. Ønsker du at markedsføre dit navn eller brand med firmagaver og reklameartikler på messer, seminarer, events, kongresser, åbent hus arrangementer eller med posten? Med IGO-POST er du sikker på succes. Opdag de mange muligheder og den fremragende service, som IGO-POST har at byde på. Oplev styrken og den positive effekt ved at give! Oplev ‘The Experience of Giving!’ sammen med IGO-POST.

 

Søg