Sikkerhed

Reklamér for sikker med trykte sikkerhedsprodukter

Hvad end man er hjemme eller på farten, så er sikkerhed vigtigt for alle. IGO-POST har et enormt udvalg af sikkerhedsprodukter i forskellige prisklasser: fra reflekterende nøgleringe til brandslukkere. Vi vil med glæde trykke dit logo, firmanavn eller fængende slogan på disse sikkerhedsprodukter. Dette vil forvandle et trykt sikkerhedsprodukt til et iøjnefaldende salgsfremmende produkt eller en meget passende firmagave.

Trykte sikkerhedsveste skaber iøjnefaldende reklame

Synlighed i trafikken har en høj prioritet. Børn og unge cykler eller går for at komme i skole til tiden. Løbere løber på vejen eller fortovet. Det er vigtigt, at de er ordentligt synlige til andre brugere af vejen. Med en trykt sikkerhedsvest eller lygte, vil både vedkommende, der bærer det, og dit navn være ordentligt synligt. I mange europæiske lande er det endda obligatorisk at have en eller endda flere sikkerhedsveste i bilen.

Sikkerhedsprodukter med logo til bilen og cyklen

Sikkerhedsprodukter bliver som regel lagt mærke til takket være deres reflekterende eller selvlysende dele. Vi tilbyder for eksempel paraplyer med en reflekterende kant eller selvlysende sikkerhedstøj med tryk. Vi tilbyder også passende sikkerhedsprodukter til bil & cykel. Få dit navn eller logo trykt på dine sikkerhedsprodukter og reklamér for din virksomhed på en iøjnefaldende måde.

Søg