Ordreinformation

Sådan bestiller du

Du kan bestille på følgende måde: Online, via telefon, mail eller fax. Hvis du afgiver bestilling, inklusive tryk af dit firmalogo, kan du sende din illustration via email til: dtp@igopost.dk

Hvad er grafisk acceptabelt:

  • digitale filer
  • skarpe sort/hvid eksempler
  • professionelt trykt brevpapir (ikke en kopi eller et mærkat) med dit logo og/eller særlige skrifttyper (uden skygger).

For ordrer kun med tekst, vælg venligst en standard skrifttype ved at angive det tilsvarende bogstav fra skemaet nedenfor. Vælg venligst også den ønskede trykfarve. Hvis du vælger en anden end standardfarverne, skal du angive din foretrukne PMS-farve (for en digital farveguide, se www.igopost.dk/pms), så vil vi så vidt muligt matche denne farve. Hvis du ikke angiver den ønskede skrifttype eller farve, vil vi vælge en passende for dig. Vi vil altid trykke din tekst/logo, så det får den bedst mulige placering og størrelse.

igopost-igoDK:/Customerservice/Standard_letter_types_DK.jpg igopost-igoDK:/Customerservice/Standard_colours_DK.jpg

 

Ordrebekræftelse
Du vil modtage en bekræftelse inden for 2 arbejdsdage efter afgivelse af ordren. Vi beder dig gennemgå denne grundigt og i tilfælde af eventuelle fejl, kontakte os inden for 24 timer. Kontaktoplysninger på den kundeservicemedarbejder du har været i dialog med, er angivet på din ordrebekræftelse.

Hvad er et opstartsgebyr?
Opstartsgebyr er de omkostninger, der er forbundet med at forberede dit tryk, som involverer tekstopsætning, tilpasning af trykpladerne og justering af maskinerne. Tryk og opstartsgebyr er pr. farve-/trykplacering for hvert produkt, med mindre andet er angivet.

Minimumbestillinger
For hvert produkt er der angivet en minimumsmængde. Minimumsmængden angiver det lavest mulige bestillingsantal.

Leveringsbetingelser
Vores generelle salgs- og leveringsbetingelser kan fremsendes, hvis det ønskes. Disse kan yderligere ses under: Generelle vilkår og Salgs- og leveringsbetingelser, nederst på siden. De angivne priser er inklusive emballage, men eksklusive moms, afgifter og fragt. Standard betalingsbetingelser er 30 dage netto, forudsætter en positiv kreditvurdering. Vi tager forbehold for model- eller prisændringer, afvigelser i farve, synlige trykfejl og lovpligtige afgifter.

Overlevering eller mangler

Op til 4%. Leveret antal faktureres.

Leveringstider
De angivne leveringstider er afsendelsetidspukt fra vores europæske hovedlager, regnet fra dato hvor godkent trykprøve blev modtaget. Den gennemsnitlige leveringstid for standardpakker er 1-2 arbejdsdage og paller 3-4 arbejdsdage. Ordrer uden tryk og vareprøver, som er afgivet før klokken 12.00, vil blive afsendt samme dag. Bemærk venligst, at ændringer af din ordre kan forlænge leveringstiden.

Express service: Produkterne bliver trykt og er klar til afsendelse inden for 48 timer. Yderligere information besøg: www.igopost.dk/express

Søg