Specialdesignede USB-nøgler

Specialdesignede USB-nøgler skaber en unik reklame

Du investerer i din reklame eller i firmagaver for at fastholde eller tiltrække kunder. Hvis du ønsker at tiltrække opmærksomhed til dit firma, mærke eller produkt på en original og uforglemmelig måde, så er specialdesignede USB-nøgler med tryk den perfekte gave. Et USB med tryk er et funktionelt produkt, der bliver brugt af mange mennesker. Med en fuldstændig specialdesignet USB-nøgle med tryk vil du give din målgruppe en unik og original gave.

Specialdesignede USB-nøgler i form af dit logo

Mulighederne for specialdesignede USB-nøgler med tryk er endeløse. Du kan designe USB-nøglen med tryk selv og få den fremstillet i 2D eller 3D. Med PVC kan du fremstille alle tænkelige former fra en bil til et hus eller fra dit eget logo til dit firmanavn. Derudover kan du få USB med tryk. Vi bliver dog nødt til at begrænse dimensionerne. Vær kreativ og skab et design, der passer perfekt til dit firma og din målgruppe.

Vælg standard USB-nøgler eller design dine egne specialdesignede USB-nøgler

Udover den specialdesignede USB-nøgle med tryk, vil du finde et flot udvalg af USB med tryk hos IGO-POST. Vi leverer også USB med tryk fra lager. Dette betyder ekstremt hurtig leveringstid. Vi tilbyder også supplerende muligheder: data upload, automatiske kørselsfunktioner og dit logo som computer-drev. Hvis du vælger en munter reklame, hvor du bruger USB med tryk, så bør du vælge de unikke specialdesignede USB-nøgler med tryk. Kontakt vores salgsmedarbejdere for at få leveret dit design.

Søg